På vej mod større forståelse

Smertefri, uindskrænket bevægelse er essentiel for succes og trivsel. Både når hesten er under og uden rytter, er det afgørende, at den kan bevæge sig frit og uden ubehag.

Derfor er det også naturligt for mig at kombinere behandling af hest og undervisning. For vi kan ikke skille tingene ad. Vores påvirkning af hestene er uundgåelig, så lad os gøre vores bedste for at påvirke dem så positivt som muligt.

På grund af min ukuelige nysgerrighed og passion for hestene har jeg gennem mange år tilegnet mig en bred vifte af indgangsvinkler, som jeg bruger i mit arbejde. Både qua mine uddannelser som fysioterapeut og træner, et utal af kurser og al den viden, jeg gennem årene har suget til mig både fra inspirerende tobenede, men i høj grad også fra hestene, som gang på gang appellerer til dybere forståelse og indsigt.

Jeg tror på, at en integral tilgang er fundamentalt for bevidst fremgang og bedring, og jeg har et brændende ønske om at gøre en forskel for hestene, som så gavmildt gør en forskel i vores liv!

Gå et lag dybere
Under behandling kan du læse mere om forskellige, konkrete teknikker, jeg inkluderer, ligesom du kan se, hvorfor en bevægeanalyse hjælper til at undersøge og afdække, hvordan din hest har det, og hvad vi kan gøre for at hjælpe den til mere trivsel og et sjovere arbejdsliv.

Er du også nysgerrig på dine muligheder som rytter, så kig endelig mere på Rytter, Rytteranalyse og Fysisk træning. Ja, tingene hænger som bekendt sammen, og jo mere vi favner fra hele paletten, des mere viden får vi, og jo større forskel kan vi gøre.

This post is also available in: English