Dine muligheder som rytter

Vi har alle både fysiske og mentale ubalancer med i bagagen, og mange af disse påvirker hesten og kan give store udfordringer under ridning og i træning. Jeg har selv erfaret, hvor sensitive mine heste har været for spændinger og låsninger, jeg har haft gennem tiden.

Desværre bliver rigtig mange heste bliver dømt ude på grund af adfærdsproblemer og kroniske skader, som ofte ender med aflivning. Det er dog min erfaring, at mange heste er fejltrænede og sagtens kan hjælpes i gang på ny, og netop derfor sigter meget af min undervisning mod at hjælpe dig med at mærke dig selv, så du derigennem kan mærke din hest i endnu højere grad.

Det betyder blandt andet, at jeg søger at viderebringe dig en grundlæggende forståelse af de fysiologiske principper, som er i spil. Viden om hestens bevægeapparat og biomekanik og ligeledes indblik i din egen fysiologi og anatomi vil ikke blot give dig mere indsigt i de problemstillinger, der kan opstå i træningen og i forhold til eventuelle skader, men også en mere komplet forståelse af samspillet mellem dig og din hest.

Er det første gang, du skal have undervisning hos mig, starter vi med en rytteranalyse. Den giver os det bedste udgangspunkt for dit forløb. Læs mere om rytteranalysen.

Og fordi en helt central og afgørende del af min egen proces har været og fortsat er min fysiske træning, har jeg valgt også at tilbyde fysisk træning for ryttere. Det kan du læse mere om her.

This post is also available in: English